تحقیق کانیهای عناصر نادر خاکی مونازیت باستنازیت و زینوتایم و کاربرد آن در ایران

تحقیق کانیهای عناصر نادر خاکی مونازیت باستنازیت و زینوتایم و کاربرد آن در ایران تحقیق کانیهای عناصر نادر خاکی مونازیت باستنازیت و زینوتایم و کاربرد آن در ایران

دسته : تحقیق

فرمت فایل : word

حجم فایل : 6042 KB

تعداد صفحات : 182

بازدیدها : 203

برچسبها : دانلود تحقیق پیشینه تحقیق

مبلغ : 9000 تومان

خرید این فایل

تحقیق کانیهای عناصر نادر خاکی مونازیت باستنازیت و زینوتایم و کاربرد آن در ایران

بررسی کانیهای در بردارنده‌ عناصر نادر خاکی شامل : مونازیت ، باستنازیت و زینوتایم و کاربرد آن در ایران

در 182 صفحه با فرمت ورد و قابل ویرایش
بخشهایی از متن:
عناصر کمیاب خاکی در وسایل خانه مانند تلویزیون رنگی ، لامپهای رنگی ، لامپهای فلورسنت ، لامپهای ذخیره انرژی و شیشه به کار می رود و کاربرد این عناصر در حال افزایش است.
وجود این عناصر در محیط کار خطرناک است زیرا گاز آن با مواد استنشاق می شود و باعث انسداد ریه می شود به ویژه اگر برای مدت طولانی مورد استنشاق قرار گیرد و همچنین اکثر آن ها باعث ایجاد سرطان در انسان می‌شود و استنشاق آن احتمال بروز سرطان را افزایش می دهد در نهایت وقتی در بدن انسان تجمع یابد برای کبد خطرناک است از طرفی اکثر این فلزات سمی می باشند که از طریق پوست بدن جذب می گردد که باعث مسمویت و در نتیجه باعث مرگ می شود.
...
نتیجه گیری
ثابت شده است که عناصر خاکی کمیاب در کمک به تفهیم و کمی کردن بسیاری از فرایندهای زمین بی نهایت سودمندند. همخوانی زمین شیمیایی این عناصر همراه با تفاوتهای ظریف رفتاری آنها که نتیجه یکنواخت شعاع یونی با عدد اتمی است و همچنین در مواردی ، حضور بیش از یک حالت ظرفیتی رایج مثلا در Eu و Ce ، از دلایل اولیه سودمندی است. بنابر این فراوانی و تفکیک مشاهده شده عناصر خاکی کمیاب ، برای تفهیم بسیاری از فرایندهای سنگ زایی به ویژه در سیستمهای آذرین مشتمل بر تفکیک بلوری ، ذوب جزئی یا اختلاط ماگمایی مورد استفاده قرار گرفته است . به تدریج که دانش بشر از خواص انتقال این عناصر افزایش یابد، می توان از آنها برای حل مسائل پیچیده مربوط به تشکیل کانسنگها ، دگرسانی سنگها و خاستگاه سیالهای پوسته ای استفاده کرد.
نزدیکترین موضوع مرتبط با این مطالعات ، استفاده از ایزوتوپهای عناصر خاکی کمیاب در سنگ زایی و زمین گاهشماری است . اکنون مطالب زیادی در مورد سیستماتیک و استفاده از این ایزوتوپها منتشر شده است . اگر چه بخش عمده این مطالعات به مسائل سنگ شناسی و یا مطالعه سیستمهای بزرگ مقیاس ، مانند حوزه های گوشته زمین اختصاص یافته ، اما آشکارا گرایش به سمت مسائل کانی شناختی به ویژه در رابطه با منبع سیالهای کانه ساز ، رو به افزایش است. هنوز موارد بسیاری در زمینه کاربرد عناصر خاکی کمیاب برای پژوهشهای وسیع وجود دارد که باید آموخته شود.
...

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید