مقاله نقش عوامل روانشناختی در گرایش به مواد روان گردان

مقاله نقش عوامل روانشناختی در گرایش به مواد روان گردان مقاله نقش عوامل روانشناختی در گرایش به مواد روان گردان

دسته : روانشناسی و علوم تربیتی

فرمت فایل : word

حجم فایل : 38 KB

تعداد صفحات : 27

بازدیدها : 297

برچسبها : دانلود مقاله گرایش مواد روان گردان اکستازی اعتیاد

مبلغ : 2000 تومان

خرید این فایل

دانلود مقاله تحقیقاتی بررسی نقش عوامل روانشناختی در گرایش به مواد روان گردان

مقاله دانلودی بررسی نقش عوامل روانشناختی در گرایش به مواد روان گردان

قسمتهایی از متن:

مقدمه

مسئله مربوط به آسیبهای اجتماعی از دیرباز در جامعه بشری مورد توجه اندیشمندان بوده است. همزمان با گسترش انقلاب صنعتی و گسترش دامنه نیازمندیها ، محرومیتهای ناشی از عدم امکان برآورده شدن خواستها و نیازهای زندگی موجب گسترش شدید و دامنه دار فساد ، عصیان ، تبهکاری ، سرگردانی ، دزدی و انحراف جنسی و دیگر آسیبها شده است.

هر چند اکثر مشکلات اجتماعی انواعی تکراری در طول نسلهای مختلف هستند، اما چنانکه مشاهده می شود برخی از این انواع در برخی نسلها اهمیت بیشتری پیدا کرده است و حتی برخی انواع این آسیبها در نسلهای بعدی زاده شده اند. از سوی دیگر از آنجایی که یکسری علل غالب در هر جامعه وجود دارند که نسبت به سایر علل اهمیت بیشتری در بروز آسیبها دارند، هر چند از انواع متمایز آسیبها سخن می رود، اما عمدتا همپوشیهایی بین آنها دیده می شود.

وابستگی دارویی یا اعتیاد

اعتیاد به معنی تمایل به مصرف مستمر یا متناوب یک ماده برای کسب لذت یا رفع احساس ناراحتی اطلاق می شود که قطع آن ناراحتیهای روانی یا اختلالات جسمانی ایجاد می کند. در گرایش به اعتیاد عوامل مختلفی شناسایی و مطرح شده اند. این عوامل هر چه باشند (که البته در مباحث مربوط به علت شناسی حائز اهمیت هستند.) سرچشمه بسیاری مشکلات فردی ، خانوادگی و اجتماعی هستند. اعتیاد به سبب ویژگیهای ذاتی خود ، اغلب با سایر آسیبها همراه می شود و موجب هدر رفتن نیروهای ثمربخش جامعه می شود. ...

...

تاثیرات روانی مصرف اکستازی

ازنظر روانی مصرف اکستازی در بسیاری از افراد اعتماد به نفس را افزایش داده و شخص راحت تر با دیگران ارتباط برقرار می کند ، به طوریکه معاشرتی شدن ،بی پروایی در رفتار و گفتار ، احساس محبوب بودن ومورد توجه قرار گرفتن ، احساس قدرت و نیروی فوق العاده داشتن ، بروز رفتارهای هیجانی وتشدید امیال جنسی از آثار مصرف اکستازی گزارش شده است.

بزرگترین مشکل مصرف کنندگان اکستازی پایان سرخوشی اولیه است. زیرا بااز بین رفتن تاثیر دارو ونشئگی حاصل از سوء مصرف یا به اصطلاح "اکستازی فیلم"، افسردگی شدیدوعمیق بروز می کند. افسرد گی همراه با عوارض دیگر مانند بی قراری ، اضطراب ، خستگی وکوفتگی عضلات ، همچنین بی انگیزگی و بی تفاوتی شدید در زندگی روزمره فردرا تحت تاثیر قرار می دهد. در کنار این موارد میل مفرط و شدید به مصرف مجدد مواد نیز در فرد به وجود می آید که می تواند اولین قدم و همچنین قدم تعیین کننده در راه وابستگی روانی به مواد مخدر باشد.

عوارض دراز مدت مواد

هنوز در مورد عوارض دراز مدت سوء مصرف اکستازی اطلاع دقیقی در دست نیست. اما در این نکته که سوء مصرف اکستازی با خلوص بالا وبه دفعات ، کارایی و عملکرد سیستم عصبی مغز را به شدت دچار آسیب می کند شکی وجود ندارد. بیش از همه حافظه کوتاه مدت مغز دچار اختلال می شود. بعضی مصرف کنندگان می گویند که در این حالت نشئگی حافظه کوتاه مدتشان را به کلی از دست داده اندامادر بعضی موارد حافظه دراز مدتشان فعال شده است. اکستازی مانند دیگر مواد مخدر سیستم ایمنی بدن را به شدت تضعیف می کند و آسیب پذیری بدن رادر برابربیماریهای عفونی وویروسی به شدت افزایش می دهد. علاوه برآن ارگان های که کادر دفع مواد سمی زاید بدن مثل کلیه و کبد را بر عهده دارند دچار صدمات جبران ناپذیر می شوند. ....

...

فهرست مطالب مقاله

مقدمه

وابستگی دارویی یا اعتیاد

انحرافات جنسی

سرقت و دزدی

خودکشی

مهاجرت

بیخانمانی

فقر

بیکاری

موضوعات مورد بحث در اسیب شناسی

اهمیت آسیب شناسی اجتماعی

شیوه عمل آسیب شناسی اجتماعی

ارتباط آسیب شناسی اجتماعی با سایر علوم

اکستازی :جادوی مرگ در قرن کنونی

اکستازی چیست ؟

علایم مصرف اکستازی

تاثیرات روانی

عوارض دراز مدت

اعتیاد

شروع اعتیاد

انواع اعتیاد

ویژگیهای افراد معتاد

اثرات دارویی مواد مخدر

ریشه های روانی اعتیاد

آسیب پذیری جوانان در دوران بلوغ

پیشگیری به عنوان بهترین شیوه مقابله با اعتیاد

اکستازی

اشکال مواد شادی آور

مقایسه مواد مخدر و قرص های اکستازی

تأثیرات اکستاسی بر سلامتی (عوارض مصرف مواد جنون آور )

منبع

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید