دسته : کامپیوتر و IT
فرمت فایل : word
حجم فایل : 417 KB
تعداد صفحات : 95
بازدیدها : 1098
برچسبها : امنیت شبکه پروژه کامپیوتر
مبلغ : 8500 تومان
خرید این فایلپروژه کاردانی نرم افزار کامپیوتر - تحقیق امنیت شبکه
چکیده :
امنیت شبکه یک موضوع پیچیده است که از نظر تاریخی فقط توسط افراد با تجربه و آنهایی که آموزش کافی دیده اند مورد توجه قرار می گیرد. امنیت شبکه یا Network Security پردازه ای است که طی آن یک شبکه در مقابل انواع مختلف تهدیدات داخلی و خارجی امن می شود. برای تامین امنیت بر روی یک شبکه، یکی از بحرانی ترین و خطیرترین مراحل، تامین امنیت دسترسی و کنترل تجهیزات شبکه است.
تجهیزاتی همچون مسیریاب، سوئیچ یا دیوارهای آتش. امنیت منطقی به معنای استفاده از روش هایی برای پایین آوردن خطرات حملات منطقی و نرم افزاری بر ضد تجهیزات شبکه است. نظر کارشناسان بر این است که شرکت ها می توانند برای کاستن ریسک های ایجاد شده از سوی این آسیب پذیری و دیگر تهدیدات امنیتی که zero-day نامیده می شود، تلاش های متنوعی را به عمل آورند.
دیواره های آتش یکی از مؤثرترین و مهمترین روشهای پیاده سازی مصونیت شبکه هستند و قادرند تا حد زیادی از دسترسی غیر مجاز دنیای بیرون به منابع داخلی جلوگیری کنند.با این حال ، همچنان که افراد بیشتری به شبکه متصل می شوند ، تعداد افرادی که بایستی اصول امنیت را در دنیای شبکه شده بدانند، نیز افزایش می یابد. این مقاله بر اساس کاربری کامپیوتر و مدیریت سیستم های اطلاعاتی نوشته شده است و مفاهیم مورد نیاز برای آشنا شدن با بازار و خطرات و نحوه مواجه شدن با آنها را توضیح می دهد.
اطلاعات در سازمان ها، مؤسسات پیشرفته و جوامع علمی، شاهرگ حیاتی محسوب می گردد. دستیابی به اطلاعات و عرضه مناسب و سریع آن، همواره مورد توجه سازمان هایی است که اطلاعات در آن ها دارای نقش محوری و سرنوشت ساز است. سازمان ها و مؤسسات باید یک زیرساخت مناسب اطلاعاتی برای خود ایجاد کنند و در جهت سازماندهی اطلاعات در سازمان خود حرکت نمایند. اگر می خواهیم ارائه دهنده اطلاعات در عصر اطلاعات، و نه صرفاً مصرف کننده اطلاعات باشیم، باید در مراحل بعد، امکان استفاده از اطلاعات ذیربط را برای متقاضیان محلی و جهانی در سریع ترین زمان ممکن فراهم نماییم.
سرعت در تولید و عرضه اطلاعات ارزشمند، یکی از رموز موفقیت در سازمان ها، مؤسسات و جوامع علمی در عصر اطلاعات است. پس از سازماندهی اطلاعات باید با بهره گیری از شبکه های رایانه ای، زمینه استفاده قانونمند و هدفمند از اطلاعات را برای دیگران فراهم کرد. به موازات حرکت به سمت یک سازمان پیشرفته و مبتنی بر فناوری اطلاعات، باید تدابیر لازم در رابطه با حفاظت از اطلاعات نیز اندیشیده شود.
مهم ترین مزیت و رسالت شبکه های رایانه ای، اشتراک منابع سخت افزاری و نرم افزاری و دستیابی سریع و آسان به اطلاعات است. کنترل دستیابی و نحوه استفاده از منابعی که به اشتراک گذاشته شده اند، از مهم ترین اهداف یک نظام امنیتی در شبکه است. با گسترش شبکه های رایانه ای خصوصاً اینترنت، نگرش به امنیت اطلاعات و دیگر منابع به اشتراک گذاشته شده، وارد مرحله جدیدی گردیده است. در این راستا لازم است که هر سازمان برای حفاظت از اطلاعات ارزشمند، به یک راهبرد خاص پایبند باشد و براساس آن، نظام امنیتی را پیاده سازی و اجرا نماید.
نبود نظام مناسب امنیتی، ممکن است پیامدهای منفی و دور از انتظاری را به دنبال داشته باشد. توفیق در ایمن سازی اطلاعات منوط به حفاظت از اطلاعات و نظام های اطلاعاتی در مقابل حملات است؛ بدین منظور از سرویس های امنیتی متعددی استفاده می شود.
سرویس های انتخابی باید پتانسیل لازم در خصوص ایجاد یک نظام حفاظتی مناسب، تشخیص بموقع حملات، و واکنش سریع را داشته باشند. بنابراین می توان محور راهبردی انتخاب شده را بر سه مؤلفه حفاظت، تشخیص، و واکنش استوار نمود. حفاظت مطمئن، تشخیص به موقع و واکنش مناسب، از جمله مواردی هستند که باید همواره در ایجاد یک نظام امنیتی رعایت کرد.
فهرست مطالب پروژه
مفاهیم امنیت شبکه
منابع شبکه
حمله
تحلیل خطر
سیاست امنیتی
طرح امنیت شبکه
نواحی امنیتی
امنیت تجهیزات شبکه
امنیت فیزیکی
افزونگی در محل استقرار شبکه
امنیت منطقی
پروتکل امنیتی Transport Layer Security(TLS)
پروتکل IPsec امنیتی
انواع و منابع تهدیدهای شبکه
Denial-of-Service
دسترسی غیر مجاز
اجرای فرامین غیر قانونی
شکاف های محرمانه
رفتار مخرب
Data Diddling
تخریب اطلاعات
درس های یاد گرفته شده
تعریف دیواره های آتش (فایروال)
تاریخچه دیواره آتش
ناتوانایی های دیواره آتش
انواع فایروال ها
مسیر کاربردی
فیلتر کردن بسته
سیستم های ترکیبی (Hybrid systems)
انواع دیواره آتش (فایروال)
دیواره های آتش شخصی
باستیون هاست (Bastion host)
روتور
لیست کنترل دسترسی (ACL)
منطقه بیطرف (DMZ)
پراکسی (Proxy)
معرفی دو سیستم شناسایی مهاجم برای شبکه های بی سیم
امنیت در شبکه های بی سیم
مفاهیم پایه ای
شبکه های بی سیم بلوتوث
ویژگی های امنیتی بلوتوث
تمرین های امنیت بی سیم
تشخیص نفوذ / پیشگیری
آسیب پذیری اسکن
تخریب مستندات شبکه
SSL چیست؟
رویکردهای عملی به امنیت شبکه لایه بندی شده
افزودن به ضریب عملکرد هکرها
مزایا و معایب
ملاحظات
سطح دوم امنیت شبکه
سطح پنجم امنیت دیتا
جمع بندی
تفاوت شکلی تشخیص با پیش گیری
تشخیص نفوذ
پیش گیری از نفوذ
نتیجه گیری
منابع و ماخذ
خرید و دانلود آنی فایل